Tot en met 15 maart beloont CNC Totaal toekomstgerichte bedrijven met een VR bril! ๐Ÿ˜Ž Mis deze mooie actie niet!ย 

Ontvang een VR bril

Om metaalbedrijven te stimuleren om toekomstgericht te zijn hebben we een mooie actie. Komend jaar gaat CNC Totaal meer inspelen op online ontwikkelingen en zetten we VR actief in als communicatiemiddel. Middels virtual reality kunnen we interactief kennisdelen, persoonlijk contact hebben op afstand en 3D producten op ware schaal bestuderen. Om onze klanten mee te nemen in de wereld VR hebben we een mooie voorjaarsactie in het leven geroepen waarbij men een VR bril ontvangt! ๐ŸŽ‰

Waarom VR?

We gaan in 2021 meer inzetten op VR, waarbij we verschillende sessies en evenementen organiseren. Om deze reden geven we meerdere Oculus Quest brillen weg. Met deze actie maken we het voor klanten laagdrempelig om deel te nemen aan VR sessies. Als u aan de voorwaardes voldoet en een bril ontvangt, hoeft u alleen de bril eenmalig te installeren waarna u vervolgens gemakkelijk binnen slechts 1 minuut in dezelfde virtuele ruimte als het team van CNC Totaal komt. Bij events komt u tevens in dezelfde ruimte als andere klanten waardoor we een interactieve sessie kunnen houden.

Voorwaardes

Omdat de VR bril ook gebruikt kan worden voor persoonlijk gebruik, denk aan gaming, zijn er enkele voorwaardes van toepassing op onze VR voorjaarsactie. Als bedrijf voldoen jullie minimaal twee van de drie volgende punten:
1) CNC Totaal is of wordt jullie kennispartner op het gebied van CNC training en/of CNC optimalisering;
2) jullie hebben OneCNC XR8 of gaan deze updaten voor 15 maart 2021;
3) als bedrijf zijn jullie toekomstgericht en nemen jullie in 2021 deel aan onze VR sessies en events.

Wil u ook een VR bril ontvangen, neem dan direct contact op via ๐Ÿ“ฒย  0315 22 13 33 of ๐Ÿ“ง sales@cnctotaal.nlย 

 

Heeft u vragen?

    Actueel

    vacature

    VACATURE: Commercieel technisch adviseur

    Lees meer