CNC Trainingen op maat sinds 2004

We zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de metaaltechniek en telkens merkten we hetzelfde: het meest optimale resultaat wordt niet uit de machines of CAD/CAM software gehaald. Er valt veel meer winst te behalen uit de machines én uit de medewerkers zelf.

Training op maat

Met de juiste scholing hebben werknemers meer kennis over het proces waarin ze werken. Sinds 2004 verzorgen wij trainingen op maat. Het programma wordt altijd in overleg met onze opdrachtgevers samengesteld: waar ligt de focus, wat willen we bereiken en hoe kunnen we nog slimmer werken? Samen stellen we één of meerdere doelen en zorgen ervoor dat de vakkennis van uw medewerkers weer up-to-date is.

Totaaloplossing

Onze meerwaarde zit ‘m vooral in de combinatie van ‘boerenslimheid’, het hebben van jarenlange technische ervaring en de garantie dat we altijd een concrete oplossing bedenken waardoor er meer rendement uit machines, software en mankracht kan worden gehaald. CNC Totaal BV kijkt naar het totaalplaatje en zorgt voor een verbeterd werkproces door medewerkers, waarbij software en apparatuur optimaal tot hun recht komen.

Software schrijven en medewerkers scholen

Verstand van zaken en niet bang te zijn om een open en eerlijk advies te geven: na een korte inventarisatie weten we vaak de pijnpunten in uw bedrijf bloot te leggen en deze te demonstreren. Vaak kunnen we door middel van kleine ingrepen ervoor zorgen dat mens en machine weer optimaal functioneren, scholing bij CNC Totaal BV is een technische sensatie die invloed heeft op uw hele bedrijfsproces! 

OneCNC

CNC Totaal BV werkt sinds 2008 intensief samen met OneCNC / QARM LTD. QARM LTD. schrijft en ontwikkelt de software, wij verbeteren het productieproces en verzorgen een lesprogramma op maat voor uw medewerkers. 

Heeft u vragen?

    Actueel

    vacature

    VACATURE: Commercieel technisch adviseur

    Lees meer