Wij weten waar we over praten. We zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de metaaltechniek en telkens merkten we hetzelfde: er wordt niet het optimale resultaat uit de machines of CAD/CAM software gehaald. Medewerkers zouden beter en specifieker geschoold kunnen worden zodat ze meer kennis hebben over de apparatuur waar ze mee werken. Er valt veel meer winst te behalen uit de apparatuur én uit zichzelf.

Wij verzorgen sinds 2004 trainingen op maat. Het programma is altijd in overleg met onze opdrachtgevers: waar ligt de focus, wat willen we bereiken en hoe kunnen we nog slimmer werken? Samen stellen we een doel en zorgen ervoor dat de vakkennis van uw medewerkers weer up-to-date is.

Totaaloplossing

Onze meerwaarde zit ‘m vooral in de combinatie van ‘boerenslimheid’, het hebben van technische ervaring en de garantie dat we altijd een concrete oplossing bedenken waardoor er meer rendement uit apparaten, software en mankracht kan worden gehaald. CNC Totaal BV kijkt naar het totaalplaatje en zorgt voor een verbeterd werkproces door medewerkers, software en apparatuur optimaal tot hun recht te laten komen.

 

Software schrijven en medewerkers scholen

Verstand van zaken en niet bang te zijn om een open en eerlijk advies te geven; na een korte inventarisatie weten we vaak de pijnpunten in uw bedrijf bloot te leggen en deze te demonstreren. Vaak kunnen we door middel van kleine ingrepen ervoor zorgen dat mens en machine weer optimaal functioneren.

OneCNC

CNC Totaal BV werkt sinds 2008 intensief samen met OneCNC en QARM LTD. We schrijven zelf de software, verbeteren het productieproces en verzorgen een lesprogramma op maat voor uw medewerkers. 

Heeft u vragen?

Actueel

CNC Totaal op de Machineering 2019

Lees meer