Met trots presenteren wij de OneCNC CAD CAM Community App. Blijf op de hoogte van het nieuwste OneCNC-nieuws, video’s, releases, training en sociale media.

CNC Totaal verzorgt de OneCNC training in uw bedrijf!

Of het nou een OneCNC Express, Expert een Mill of Lathe training is, uw mensen worden er altijd wijzer van. Afhankelijk van uw wensen kunnen er 1 of meerdere dagen worden ingepland. Heeft u nieuwe collaga’s mogen verwelkomen in het team dan bestaat er de mogelijkheid om op een externe locatie de training uit te voeren.

Wat u kunt verwachten:

– Professionele aanpak op maat.
– Uitgebreide oefenmogelijkheden
– Training op uw locatie, extern ook mogelijk
– OOM subsidie

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem contact op of bel 0315-221333

Cursussen en trainingen voor je personeel zijn best kostbaar. En wie zegt dat je werknemer er met zijn nieuwe papiertje niet binnen een paar maanden vandoor gaat? Toch zijn er meer voordelen dan nadelen aan het opleiden van je personeel. Vier redenen om het wel te doen.

1. Je personeel presteert beter. Door opleidingen te volgen, kunnen je werknemers actief werken aan de dingen waar ze moeite mee hebben en krijgen ze feedback van experts buiten je bedrijf. Daar worden ze beter van.

2. Je werknemers zijn extra gemotiveerd. Werknemers waarderen het als je in ze investeert. Het laat zien dat jij een toekomst voor hen bij je bedrijf in gedachten hebt en dat jij in hen gelooft. Dat maakt dat medewerkers zich meer verbonden voelen met jouw organisatie en zich ook extra willen inzetten.

3. Het is goed voor je imago. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ondernemen met oog voor people, planet en profit. Daar horen ook zeker jouw mensen bij! Door hen opleidingen aan te bieden, vergroot je niet alleen hun werkplezier, maar ook hun waarde op de arbeidsmarkt. Dat maakt van jou weer een goede werkgever.

4. Er zijn fiscale voordelen. De overheid stimuleert het opleiden van werknemers. Natuurlijk zijn opleidingskosten aftrekbaar. Sommige brancheorganisaties (De OOM) hebben Opleidings & Ontwikkelfondsen om je kosten (deels) te vergoeden.

Heeft u vragen?

Actueel

E-mail “Wij missen technische gegevens”

Lees meer