CNC Totaal is exclusieve reseller van OneCNC CAD/CAM in Belgie, Nederland en Luxemburg

OneCNC CAD/CAM is een toonaangevend CAD/CAM systeem voor CNC programmering. Met een ongeëvenaard gebruiksgemak en geavanceerde toolpath generatie is OneCNC het enige CAM-systeem dat u nodig heeft voor frezen, draaien, draai-frees bewerkingen, Wire EDM, Laser, Plasma, router of laser/boog snijmachines. OneCNC biedt een breed scala van mogelijkheden in 2, 3, 4 en 5-assige bewerkingscentra. De flexibele programmering strekt zich uit tot een uitgebreide reeks van CAM functionaliteit die kan worden toegepast op elk type CAD vanuit vrijwel elke bron.

OneCNC Mill + Multi Axis

OneCNC Mill biedt oplossingen voor het produceren van onderdelen van 2D, 3D en meerdere assen. De OneCNC Mill toolpaden omvatten de Active Cut-technologie om efficiënte methoden te bieden voor het maken van onderdelen voor automotive, ruimtevaart en medische of consumentenproducten. OneCNC Mill is een volledig geïntegreerde CAD/CAM, het is snel, eenvoudig en productief zonder de noodzaak van andere software.

 

OneCNC Lathe

OneCNC Lathe biedt u een programmeermodule voor het maken van een wireframe of een solide model met de mogelijkheid om CAD-modellen te importeren tot het voltooide gedraaide onderdeel. De module bestaat uit basis- en geavanceerde programmeer tools en een met wizard-gedreven ruw-, finish-, draad-, groef-, boor- en tap functionaliteit. Betrouwbare toolpaden geven u het vertrouwen om de meest complexe toolpaden op uw machine uit te voeren.

 

OneCNC profiler

OneCNC CAD / CAM Profiler is een complete zelfstandige ontwerp- en productieoplossing. CAD is geïntegreerd in de CAM om de te snijden onderdelen te creëren. Dit product heeft een unieke combinatie van geometrie constructie en heeft, afhankelijk van de versie, hybride modelleringstools waarmee u eenvoudig en efficiënt gedetailleerde, nauwkeurige 3D-modellen van de meest complexe mechanische onderdelen kunt maken.

 

OneCNC Draad EDM + Multi Axis

Van 2- en 4-assig snijden tot eenvoudig synchroniseren en volledige tabbesturing, OneCNC Wire levert de tools voor snelle, efficiënte programmering. OneCNC Wire bespaart u tijd bij het programmeren en vermindert de kans op fouten. Ruwe en meerdere skimpasses en interne of externe onderdelen met geautomatiseerde plug-off controle zijn geen probleem. Ook met de hybride-modeling tools maakt u gedetailleerde  3D-modellen van de meest complexe mechanische onderdelen.

 

OneCNC 3D CAD Designer

OneCNC Solid Design CAD levert een module voor veelzijdige CAD, waaronder 3D-oppervlakken en solids. OneCNC is wereldwijd zeer veel gebruikte software en blijft een populair programma bij productie-ingenieurs en CNC-programmeurs voor CAD en CAM. OneCNC Design is het CAD-gedeelte van het populaire CAD/CAM programma en biedt eenvoudig te begrijpen CAD-modelleringstools. OneCNC zorgt ervoor dat u zelf een mechanische onderdeel kan maken.

 


OneCNC Uitleg, ondersteuning en functies

Elke week delen wij een OneCNC Tip of the day op deze pagina en via de CNC Totaal LinkedIn pagina. Wilt u de beschikbare video’s over de OneCNC functies terugkijken? Ga dan naar onecnc.tv of download the OneCNC App.