Update uw OneCNC pakket naar XR8 met korting en ervaar de features van het vernieuwde OneCNC XR8 pakket.  

Active Cut Technologie

Met Active Cut Technologie levert 7-10% meer snelheid (rendement) op. Bij een gemiddeld gebruik van OneCNC (600 spiluren/jaar) met een gemiddeld uurtarief scheelt dit al snel duizenden euro`s per machine! OneCNC biedt een veelzijdige oplossing voor het produceren van onderdelen van 2D/3D tot meerdere assen. De frees- en draai-toolpaden omvatten “active cut technology” om efficiënte methoden te bieden voor het maken van onderdelen. 

3D automatisch ontbramen

Vanaf versie 63.08 (in Expert) is de 3D automatische ontbraam functie beschikbaar. Een erg handige tool om snel te ontbramen vanaf de machine waardoor er veel tijd wordt bespaard! De OneCNC Expert XR8 versie bevat uitgebreide 3D mogelijkheden om het voor en nafrezen nog sneller en kundiger uit te voeren. 

PMI data

Een nieuwe feature van OneCNC XR8 is Product Manufacturing Information, oftwel PMI. Dit is van cruciaal belang voor digitale inspectierapportage. PMI zijn alle niet-geometrische gegevens die zijn opgenomen in een 3D CAD-bestand. In plaats van te vertrouwen op 2D-tekeningen of digitale documenten om engineering- of productiegegevens over te brengen, kunnen ze allemaal worden ingesloten in het originele CAD-bestand. De juiste PMI-gegevens identificeren de meest kritieke kenmerken van een ontwerp en de toleranties voor de afmetingen die nodig zijn om een digitale inspectie uit te voeren.

OneCNC is een volledig geïntegreerd CAD/CAM systeem, het is snel, eenvoudig en productief zonder de noodzaak van andere software. In de november maand bieden we de update XR8 en de uitbreiding naar de Expert module aan met 20% korting! Vraag direct een persoonlijke aanbieding aan via onderstaand formulier.

 

Offerte


Heeft u vragen?

    Actueel

    vacature

    VACATURE: Commercieel technisch adviseur

    Lees meer