Voor degene die regelmatig contact heeft met CNC Totaal is Roy een bekende. Meestal geeft hij als eerste aanspreekpunt enthousiast antwoord op inkomende verzoeken. Maar Roy doet veel meer dan dat. Hoog tijd om kennis te maken met Roy en hem eens een aantal vragen te stellen over zijn dagelijkse werkzaamheden. 

Wie is Roy Gussinklo van CNC Totaal?
“Ik ben Roy Gussinklo, 33 jaar oud ik woon samen met mijn vriendin Charlotte en dochter Sara Noé in Ulft.  Sinds augustus 2018 werk ik bij CNC Totaal waar ik verantwoordelijk ben voor de binnendienst. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten die bellen of mailen. De vragen zijn divers, van hulp bij installatie tot het plannen van een demonstratie of cursusdag. Wanneer er technische of specifieke vragen zijn zoek ik de meest geschikte oplossing. Indien nodig koppel ik de klant aan onze technische afdeling.

Met welke mensen kom jij voornamelijk in contact?
“De eerste groep waarmee ik doorgaans in contact kom zijn relaties die het OneCNC CAD/CAM pakket gebruiken. Dit zijn dagelijkse gesprekken waarbij ik contact houdt over de voortgang en het gebruik van het OneCNC pakket en nodige ondersteuning bied. Ook ben ik steeds vaker in contact met relaties over het uitvoeren van optimalisatietrajecten. Hierbij ondersteunt CNC Totaal klanten bij het optimaliseren van hun product en productieproces. De tweede groep waarmee ik veel in contact ben zijn potentiële klanten die interesse hebben in OneCNC. Bij de opstart van een nieuwe klant voer ik een oriënterend gesprek waarbij een demonstratie gepland wordt. Voor beide groepen geldt dat ik vaak in contact ben met eigenaren of (productie)managers van maakbedrijven in bijvoorbeeld de metaal- of kunststofindustrie.”

Dus jij bent naast het eerste aanspreekpunt ook de spin in het web op kantoor?
“Inderdaad! We zijn een mooi gevarieerd team waarbij ik qua werkzaamheden heel wisselend bezig ben om iedereen te ontzorgen. Het inkopen, implementeren en installeren van OneCNC is een kleine greep uit de werkzaamheden gedurende een werkweek. Ik houd mij voornamelijk bezig met het opvolgen van offertes en klantvragen maar ook met het voorbereiden van beurzen, de planning en nieuwsbrieven.

Wil jij Roy zijn werk volgen? Dat kan!
> Volg de CNC Totaal LinkedIn pagina
> Voeg Roy toe als LinkedIn connectie
> Schrijf u in voor de CNC Totaal nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

    Actueel

    vacature

    VACATURE: Commercieel technisch adviseur

    Lees meer