Bas Wijnhoven is vanaf 1 mei werkzaam als CAD/CAM engineer en trainer bij CNC Totaal. Inmiddels is hij alweer een tijdje bij ons aan het werk en daarom stellen wij hem graag aan u voor.

Wie is Bas Wijnhoven in een notendop?
“Ik ben Bas Wijnhoven, 34 jaar oud en geboren in het mooie Tolkamer. Hier woon ik samen met mijn vrouw Dieuwertje, dochter Guusje (5 jaar) en zoon Vic (1.5 jaar). Naast mijn werk vind ik het leuk om te mountainbiken en varen. Verder geniet ik graag van het leven samen met mijn gezin en vrienden.”

Wat is jouw technische achtergrond?
“De afgelopen vijftien jaar heb ik mijzelf in verschillende bedrijven ontwikkeld in de wereld van de techniek. Het begon met plaatbewerking, lassen en conventioneel draaien. Al snel stond ik aan een CNC draaibank met kleine tot middelgrote series. Dat alles is uitgegroeid tot CNC frezen van zowel 3 als 5 assig frezen(simultaan) van (fijnmechanische) producten in de semiconductor, medische- en luchtvaart sector. Alles geprogrammeerd met verschillende CAD/CAM systemen.”

Bas rijdt als ‘nieuwste aanwinst’ traditiegetrouw in heel Nederland herkenbaar rond in de OneCNC auto.

Wat heeft je overgehaald om voor CNC Totaal te kiezen?
“Na bijna 15 jaar in de werkplaats te hebben gestaan kwam ik er achter dat ik er niet meer door werd getriggerd qua kennis. De dagen gingen te gemakkelijk voorbij, afvragend of dit nog wel wat voor mij was. Toen ik op LinkedIn een vacature voorbij zag komen, heb Jeroen gebeld om te vragen wat deze functie precies inhield. Een dag later zaten we om tafel en waren we er beide direct uit. Dit is wat ik wil!”

Welke  actuele (technische) onderwerpen spreken jou aan?
“In de eerste week heb ik gemerkt dat het ondersteunen en uitleg geven aan de klant mij veel boeit. Ook het optimaliseren en het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen bij een klant vind ik top om te doen.”

Als je een superpower zou hebben, welke zou dit zijn en waarom?
“Dat je op een ‘superbutton’ kan drukken en dat iedereen om je heen een super goede dag heeft.  No-stress, geen gejaag maar gewoon genieten!”

Wil jij Bas zijn werk volgen? Dat kan!
> Volg de CNC Totaal LinkedIn pagina
> Voeg Bas toe als LinkedIn connectie
> Schrijf u in voor de CNC Totaal nieuwsbrief.

 

Heeft u vragen?

Actueel

CNC Totaal optimaliseert freesafdeling Joop van Zanten Staalservice

Lees meer