U heeft onlangs een e-mail van ons ontvangen met de titel: “Wij missen technische gegevens”. In opdracht van ons heeft Brandspread een onderzoek opgestart met als doel om onze technische service te maximaliseren.

Wij verzoeken u de link in de mail te volgen en de vragenlijst zo compleet mogelijk in te vullen. Met deze informatie willen we beter inzicht verkrijgen in hetgeen u van ons verlangt. Om u in de toekomst nóg beter te kunnen ondersteunen en in te kunnen spelen op uw behoeftes.

Bent u (toekomstig) klant van CNC Totaal en heeft u geen mail van ons ontvangen, maar wilt u ons wel verder helpen? Fijn! Stuur in dat geval een e-mail naar service@cnctotaal.nl en u ontvangt een link met daarin de vragenlijst. Het invullen ervan kost u ongeveer 3 minuten van uw tijd.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en houden u middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek. Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan via service@cnctotaal.nl.

Ter info: Brandspread ondersteunt organisaties met technische of complexe producten en diensten om data strategisch in te zetten. De data consultancy ondersteunt organisaties om hun data(bronnen) circulair te gebruiken om de winst te vergroten. Als partner helpt Brandspread haar klanten ook af en toe met datagedreven marketingcampagnes om hun gewenste doel(groep) te bereiken. www.brandspread.nl

Heeft u vragen?

Actueel

CNC Totaal optimaliseert freesafdeling Joop van Zanten Staalservice

Lees meer